Cash forecast

Bepaal uw toekomstige financiële positie.

Cash rapportering - cash forecast

Deze module centraliseert alle data die bijdragen aan een correcte cash forecast: historische cijfers, vervalbalansen, werkkapitaal-ratio’s, budgetten, geplande investeringen, aflossingstabellen, orderboeken en sales funnels. Hoe rijker we de databron maken, hoe meer trends je kan voorspellen en je onderneming kan ondersteunen in de groeiambitie.

BrightAnalytics geeft je de mogelijkheid eindeloos veel cijfers uit verschillende databronnen te combineren. Nooit eerder kon je zo perfect benaderen hoe je onderneming ervoor staat op vlak van cash, nu en in de nabije toekomst.

Let op: de cash forecast kan alleen worden opgezet in combinatie met de aging module.

“Toen de coronacrisis uitbrak, kregen we zowel van klanten als van leveranciers signalen die ons deden beseffen dat het cruciaal werd om onze cashflow kort op te volgen”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo

Onze cash module ontdekken?

logo flower

Op zoek naar meer stof tot nadenken?

Beluister onze cash & aging podcast die u onder andere meer inzicht biedt in het optimaliseren van uw cash management en het integreren van uw cash forecast in uw financiële- en bedrijfsprocessen.

  • Wie is BrightAnalytics?

    BrightAnalytics is een dynamisch en groeiend technologiebedrijf. Ons doel is om organisaties te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Blijf op de hoogte van een veranderende bedrijfsomgeving en groei snel en duurzaam!

  • Wat is management rapportering?

    Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

  • Wat biedt BrightAnalytics omtrent cash rapportering?

    De cash module in BrightAnalytics bestaat enerzijds uit de agings (klanten-leveranciers) en de cash forecast. Deze kan optioneel bijgevoegd worden in het platform. Hoe rijker we de databron maken, hoe meer trends u kan voorspellen in het kader van cash.