Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

Jacob Quartier 1
We wilden de cijfers niet alleen door een statutaire bril bekijken, maar ook vanuit een managementperspectief.
– Jacob Quartier, CFO
Lees meer…

SKINN BRANDING AGENCY

“Toen we nog allemaal samen lunchten op één plek, wist iedereen altijd hoe het op diverse vlakken zat in ons bedrijf”, steekt Managing Director Ruth Bossuyt enthousiast van wal. “Dat is vandaag wel anders. Door onze sterke groei van de laatste jaren…”
Lees meer…

BAVET

Voor het Gentse Bavet is the sky the limit als het op groei aankomt. Maar dan wel op een gecontroleerde manier, graag.
Lees meer…

Contimac

 “Eens je boekhouding dagelijks op een professionele, effectieve, consequente en adequate manier gebeurt, wordt het erg opportuun om evoluties van dichtbij op te volgen.”
Lees meer…

Sportoase

Sinds Sportoase voor zijn financiële rapportering gebruik maakt van BrightAnalytics, hebben ze alleen maar aan tijd en efficiëntie gewonnen. Vandaag heeft de directie én het operationele management grip op de cijfers.
Lees meer…

BM Engineering

Je voelt dat dit bedrijf de nadruk legt op klanttevredenheid. Van de demo over het contract en de import van de data tot het invullen van onze vragen.” vertelt Jan Leye, CEO en Founding Partner van BM Engineering.
Lees meer…

Isocab Construct

“We verliezen geen tijd met het verzamelen van cijfers, maar kunnen meteen aan de slag. Dat is uiteindelijk wat de aandeelhouders interesseert.”
Lees meer…

Linum Group

Makkelijk intercompany transacties opsporen en consolideren: voor de Linum Group is het een must, daarom kozen ze ook voor BrightAnalytics.
Lees meer…

Groep Verhelst

Bedrijven in de bouwsector hebben naast een financiële vaak ook nood aan een projectrapportering om werven van zeer dichtbij op te volgen. Zo ook toonaangevende totaalpartner voor bouwprojecten Groep Verhelst. Zij opteerden voor BrightAnalytics.
Lees meer…

November Five

Na het voortvloeien van bijkomende ventures, besloot November Five voor BrightAnalytics te kiezen om het bedrijf proactief te sturen.
Lees meer…

Groep Huyzentruyt

“We gingen op zoek naar een goede rapporteringstool. Die moest intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn.
Lees meer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group vond in BrightAnalytics het ideale platform voor een efficiëntere aanpak voor hun operationele rapportering.
Lees meer…

Ghistelinck

Hoe uitdagender de tijden, hoe groter de nood aan betrouwbare, actuele cijfers. Ghistelinck opteerde voor een geautomatiseerde rapportering in BrightAnalytics.
Lees meer…

Vincent Logistics

Onze rapportering moest aansluiten op wat we tot dan toe deden in Excel, maar dan makkelijker, sneller en foutloos.
Lees meer…

Quality by Design

Kennisbedrijf QBD gebruikt BrightAnalytics als centraal platform om verschillende systemen te koppelen.
Lees meer…

HYE – H2O group

13 dochtervennootschappen, 3 bedrijfstakken: dat is de H2O Group. De cijfers van alle dochters worden beheerd in diverse boekhoudpakketten, maar voor de rapportering is er slechts één tool: BrightAnalytics.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.