Start nu met data van IFS

Modules

  • Operationele rapportering
  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • CRM
  • ERP

IFS

IFS is een Zweeds multinationaal bedrijf die ondernemingssoftware ontwikkeld en aanlevert. IFS biedt vooral oplossingen voor bedrijven die actief zijn in het produceren en distribueren van goederen, bouwen en onderhouden van activa en beheren van servicegerichte activiteiten.

BrightAnalytics legt connectie met IFS en centraliseert zowel financiële als operationele data. Ons management rapporteringsplatform biedt intuïtieve en visueel sterke dashboards die instant inzicht geven in de situatie van uw bedrijf. Met BrightAnalytics krijgt u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo