Start nu met data van IFS

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • ERP

IFS

Over IFS

IFS is een Zweedse multinational die ERP, EAM en ESM ontwikkelt en levert aan diverse bedrijven. IFS biedt in de eerste plaats oplossingen voor bedrijven die zich bezighouden met de productie en distributie van goederen, de bouw en het onderhoud van activa en het beheer van servicegerichte activiteiten.

Over BrightAnalytics

BrightAnalytics centraliseert zowel financiële als operationele data in één tool, en zet deze gegevens om in heldere en krachtige dashboards.

Ons managementrapportering platform genereert automatisch interactieve rapporten, grafieken en scorecards die meteen inzicht geven in de prestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics biedt een 360° overzicht van de gehele organisatie, aangezien zowel financiële als operationele KPI’s op elk moment en op elke plaats kunnen worden geraadpleegd.

Ontdek de rapportering mogelijkheden in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.