iptor logo
Start nu met data van Iptor

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Iptor

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data van Iptor en elk boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert zo een visuele laag bovenop uw data.

Dit biedt u een volledig 360° overzicht van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Iptor

Iptor is gespecialiseerd in distributiebedrijven en biedt een cloud-gebaseerde ERP-software. De software stelt u in staat kosten en investeringsstructuren te verbeteren en biedt een eenvoudige opzet van een workflow op maat van uw verkoopproces.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo