Start nu met data van Kluwer Adsolut

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • On-Premise
 • Standard API

Kluwer Adsolut

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op Kluwer Adsolut & Kluwer Adsolut Cloud en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De gegevens van Kluwer Adsolut (/ Cloud) worden omgezet in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics-platform, die het echte verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Kluwer Adsolut en Wolters Kluwer

Kluwer Adsolut biedt oplossingen voor zowel accountants als ondernemers. Met hun software ben je in staat om efficiënter met je klanten te werken.

 • Met Kluwer Adsolut is het boekhoudproces volledig digitaal.
 • Met het Fiscaal Dossier kun je het boekjaar efficiënt afsluiten.
 • Het digitale klantenportaal verkleint de afstand tussen accountant en klant.

Wolters Kluwer software en consultancy is een leverancier van professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor verschillende disciplines zoals artsen, verpleegkundigen, accountants, advocaten en industrieën op het gebied van belastingen & boekhouding, financiën, audit, risico, compliance en regelgeving.

BrightAnalytics maakt verbinding met verschillende applicaties van Wolters Kluwer:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics is al verbonden met meer dan 250 applicaties en wordt voortdurend uitgebreid! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Door boekhoudkundige processen te digitaliseren en automatiseren met BrightAnalytics ontstaat er meer tijd voor analyse.”
– Philippe Van den Bossche, Directeur CFO-services
VGD logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.