PE-Accounting-Logo
Start nu met data van PE Accounting

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

PE Accounting

Over PE Accounting

PE Accounting is een bedrijfssysteem dat bedrijven helpt groeien door de automatisatie van financiële processen. Het systeem heeft een directe connectie met banken en tax offices en verschillende integratiepartners, maar er kunnen ook nieuwe integraties worden gecreëerd om de financiële processen te vereenvoudigen.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit PE Accounting wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo