Vitec_Logo
Start nu met data van Vitec

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Vitec

Over Vitec

Vitec is een boekhoudsysteem voor de vastgoedsector. Hun focus ligt op Verticale Markt Software. Ze ontwikkelen software voor verschillende nichemarkten, waarbij ze zich specifiek aanpassen aan de behoeften van bedrijven om hen te helpen groeien en verbeteren.

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Saturnus en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Vitec worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“En omdat de tool rechtstreeks connecteert met ons boekhoudpakket via een automatische synchronisatie, weten we dat de cijfers altijd accuraat zijn.”
– Ralph Van Tongelen, Finance Manager
November Five logo