BrightAnalytics op Bedrijvencontactdagen Kortrijk 2023

Kopie van February 2022 nieuwsbrief

Bedrijvencontactdagen 2023

BrightAnalytics zal aanwezig zijn op 13 & 14 december tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk XPO, stand 4142 in hal 4. Dit evenement is de ideale gelegenheid om met ons in contact te komen. Wat mag je verwachten van dit event?

Bedrijvencontactdagen  zet volop in op samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten, het stimuleren van ondernemerschap en het ondersteunen van de lokale economie. Net als voorgaande jaren zullen we aanwezig zijn met een cocktailbar. Het is de perfecte gelegenheid om met ons in gesprek te gaan, te praten met andere klanten en partners van ons en te genieten van een heerlijke cocktail of mocktail.

Via onderstaande link kunt u uw gratis tickets verkrijgen met de code BRIA 2023.

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch en groeiend technologiebedrijf. Ons doel is om organisaties te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Blijf op de hoogte van een veranderende bedrijfsomgeving en groei snel en duurzaam!

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.