BrightAnalytics op Bedrijvencontactdagen Kortrijk 2023

Kopie van February 2022 nieuwsbrief

Bedrijvencontactdagen 2023

BrightAnalytics zal aanwezig zijn op 13 & 14 december tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk XPO, stand 4142 in hal 4. Dit evenement is de ideale gelegenheid om met ons in contact te komen. Wat mag je verwachten van dit event?

Bedrijvencontactdagen  zet volop in op samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten, het stimuleren van ondernemerschap en het ondersteunen van de lokale economie. Net als voorgaande jaren zullen we aanwezig zijn met een cocktailbar. Het is de perfecte gelegenheid om met ons in gesprek te gaan, te praten met andere klanten en partners van ons en te genieten van een heerlijke cocktail of mocktail.

Via onderstaande link kunt u uw gratis tickets verkrijgen met de code BRIA 2023.

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.