Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

alveo tunda fotowettbewerb 5
De enorme flexibiliteit om de data van verschillende ERP-pakketten snel op te laden én het gemak om die om te zetten naar de managementstructuur die we bovendien zelf kunnen opbouwen, is een belangrijke troef.
– Tim de Reyck, CFO
Lees meer…

Smappee

Ik wilde snelheid, schaalbaarheid, en het manuele werk moest eruit”.
Lees meer…

To øl

“Dankzij de Health Check-alerts die het ’s ochtends aangeven wanneer er iets ontbreekt in de mappings, weten we bovendien wanneer er een mappingupdate moet gebeuren. Dat stelt ons gerust: we kunnen echt op de cijfers vertrouwen.”
Lees meer…

SKINN BRANDING AGENCY

“Toen we nog allemaal samen lunchten op één plek, wist iedereen altijd hoe het op diverse vlakken zat in ons bedrijf”, steekt Managing Director Ruth Bossuyt enthousiast van wal. “Dat is vandaag wel anders. Door onze sterke groei van de laatste jaren…”
Lees meer…

Happy Horizon

“Ik kan vandaag een top 20 maken van openstaande debiteuren over alle bedrijven in de groep heen, en op basis daarvan actie ondernemen”, zegt Ernst Wiemans, CFO bij Happy Horizon.
Lees meer…

S-GROUP Solutions

Bij BrightAnalytics pakken ze het probleem vast en lossen ze het op. Ze antwoorden snel, en zijn altijd bereid om te helpen, zegt Maria Nilsson, CFO bij S-GROUP Solutions. 
Lees meer…

Blue Billywig

De koppeling met de boekhoudpakketten op onze drie locaties was bij BrightAnalytics ofwel al gemaakt, ofwel kon ze gemaakt worden, zegt Bas de Haan, Financieel Directeur bij Blue Billywig.
Lees meer…

BAVET

Voor het Gentse Bavet is the sky the limit als het op groei aankomt. Maar dan wel op een gecontroleerde manier, graag.
Lees meer…

Open Infra

“BrightAnalytics doet precies wat het belooft, zowel wat betreft de klantenondersteuning als het systeem zelf”, zegt Erik Rothman, Adjunct-CFO bij Open Infra.
Lees meer…

Contimac

 “Eens je boekhouding dagelijks op een professionele, effectieve, consequente en adequate manier gebeurt, wordt het erg opportuun om evoluties van dichtbij op te volgen.”
Lees meer…

Sportoase

Sinds Sportoase voor zijn financiële rapportering gebruik maakt van BrightAnalytics, hebben ze alleen maar aan tijd en efficiëntie gewonnen. Vandaag heeft de directie én het operationele management grip op de cijfers.
Lees meer…

BM Engineering

Je voelt dat dit bedrijf de nadruk legt op klanttevredenheid. Van de demo over het contract en de import van de data tot het invullen van onze vragen.” vertelt Jan Leye, CEO en Founding Partner van BM Engineering.
Lees meer…

Densiq

“De voordelen zijn talloos: eenvoud, gebruiksvriendelijk, prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige en snelle installatie en stabiliteit.” vertelt Johan Ehlinger, Group Business Controller van Densiq.
Lees meer…

Isocab Construct

“We verliezen geen tijd met het verzamelen van cijfers, maar kunnen meteen aan de slag. Dat is uiteindelijk wat de aandeelhouders interesseert.”
Lees meer…

Linum Group

Makkelijk intercompany transacties opsporen en consolideren: voor de Linum Group is het een must, daarom kozen ze ook voor BrightAnalytics.
Lees meer…

Groep Verhelst

Bedrijven in de bouwsector hebben naast een financiële vaak ook nood aan een projectrapportering om werven van zeer dichtbij op te volgen. Zo ook toonaangevende totaalpartner voor bouwprojecten Groep Verhelst. Zij opteerden voor BrightAnalytics.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.