Client cases

Ons platform groeit mee met de laatste technologische evoluties en de veranderende wensen van onze klanten.

Lees de verhalen van onze klanten.

Ruth Bossuyt_SKINN BRANDING AGENCY_testimonial BrightAnalytics
Ik ben niet iemand die graag elke maand acht uur lang hetzelfde werkje doet om als resultaat slechts een variatie te hebben op dat van vorige maand.
– Ruth Bossuyt, Managing Director
Lees meer…

S-GROUP Solutions

Bij BrightAnalytics pakken ze het probleem vast en lossen ze het op. Ze antwoorden snel, en zijn altijd bereid om te helpen, zegt Maria Nilsson, CFO bij S-GROUP Solutions. 
Lees meer…

Blue Billywig

De koppeling met de boekhoudpakketten op onze drie locaties was bij BrightAnalytics ofwel al gemaakt, ofwel kon ze gemaakt worden, zegt Bas de Haan, Financieel Directeur bij Blue Billywig.
Lees meer…

BAVET

Voor het Gentse Bavet is the sky the limit als het op groei aankomt. Maar dan wel op een gecontroleerde manier, graag.
Lees meer…

Wolftech Broadcast Solutions

Dankzij de nuttige informatie uit het systeem, kunnen we nu onderbouwde beslissingen nemen over hoe we onze business moeten runnen, zegt Arild Nordrevoll, CFO bij Wolftech Broadcast Solutions.
Lees meer…

Open Infra

“BrightAnalytics doet precies wat het belooft, zowel wat betreft de klantenondersteuning als het systeem zelf”, zegt Erik Rothman, Adjunct-CFO bij Open Infra.
Lees meer…

Contimac

 “Eens je boekhouding dagelijks op een professionele, effectieve, consequente en adequate manier gebeurt, wordt het erg opportuun om evoluties van dichtbij op te volgen.”
Lees meer…

Sportoase

Sinds Sportoase voor zijn financiële rapportering gebruik maakt van BrightAnalytics, hebben ze alleen maar aan tijd en efficiëntie gewonnen. Vandaag heeft de directie én het operationele management grip op de cijfers.
Lees meer…

BM Engineering

Je voelt dat dit bedrijf de nadruk legt op klanttevredenheid. Van de demo over het contract en de import van de data tot het invullen van onze vragen.” vertelt Jan Leye, CEO en Founding Partner van BM Engineering.
Lees meer…

Densiq

“De voordelen zijn talloos: eenvoud, gebruiksvriendelijk, prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige en snelle installatie en stabiliteit.” vertelt Johan Ehlinger, Group Business Controller van Densiq.
Lees meer…

Isocab Construct

“We verliezen geen tijd met het verzamelen van cijfers, maar kunnen meteen aan de slag. Dat is uiteindelijk wat de aandeelhouders interesseert.”
Lees meer…

Linum Group

Makkelijk intercompany transacties opsporen en consolideren: voor de Linum Group is het een must, daarom kozen ze ook voor BrightAnalytics.
Lees meer…

Groep Verhelst

Bedrijven in de bouwsector hebben naast een financiële vaak ook nood aan een projectrapportering om werven van zeer dichtbij op te volgen. Zo ook toonaangevende totaalpartner voor bouwprojecten Groep Verhelst. Zij opteerden voor BrightAnalytics.
Lees meer…

November Five

Na het voortvloeien van bijkomende ventures, besloot November Five voor BrightAnalytics te kiezen om het bedrijf proactief te sturen.
Lees meer…

Groep Huyzentruyt

“We gingen op zoek naar een goede rapporteringstool. Die moest intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn.
Lees meer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group vond in BrightAnalytics het ideale platform voor een efficiëntere aanpak voor hun operationele rapportering.
Lees meer…

Let’s make your data talk!

Vraag vandaag nog een demo aan. Geheel vrijblijvend.