Welkom,
Wij zijn BrightAnalytics.

Ontmoet het team achter BrightAnalytics. Allen met een passie voor analyse en technologie en een hart voor onze klanten, zodat we jouw ambities kunnen waarmaken.

Schermafbeelding 2023-04-06 om 12.38.32

Ontmoet BrightAnalytics

Ons Bright team bestaat uit experten in rapportering, business analyse en IT development. Allen met een grote focus op klantgerichtheid en een passie voor analyse en technologie, waarmee we de wensen van onze klanten vertalen in de meest gebruiksvriendelijke rapporten.

Ontmoet de founders

 • olivier

  Olivier Seynhaeve

  Olivier begon als Senior Analyst – Developer bij Accent. Daar werd hij na verloop van tijd IT Manager. Een ervaring als Software Director bij QISSme rijker, richtte hij samen met Lode en Merijn BrightAnalytics op. Daarnaast traint en coacht Olivier als co-founder van BrightStaffing, een cloud-applicatie voor Belgische uitzendbedrijven, jong talent tot Software Developers.

 • merijn

  Merijn Demuynck

  Merijn startte zijn carrière bij Accent Jobs als Software Developer en groeide uit tot Project Manager. Later trainde hij als Software Director bij QISSme heel wat developers.

  Dat doet hij nog steeds, want ook als co-founder bij BrightAnalytics coacht Merijn onze toffe bende van Software Developers.

 • lode

  Lode Bogaert

  Lode had 9 jaar als Business Analist en Finance Manager bij Accent Jobs en daarna bij de House of HR op de teller staan, voor hij mee het startschot gaf aan het BrightAnalytics groeiverhaal.

  Als co-founder leidt hij onze Business Analisten op tot krakken in het vak.

Onze raad van bestuur wordt versterkt door

 • jurgen

  Jürgen Ingels

  Jürgen Ingels is ondernemer en durfkapitaalverstrekker. Een belangrijke doorbraak voor hem was met Clear2Pay, een baanbrekend bedrijf in FinTech. Vandaag de dag is Jurgen managing partner bij Smartfin. Met hun fonds investeren ze in veelbelovende Europese technologiebedrijven.

  Daarnaast zit hij in de raad van bestuur van tal van gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren.

 • roel

  Roel Caers

  Roel Caers is CEO van Guardsquare. Roel houdt toezicht op de dagelijkse gang van zaken bij Guardsquare. Hij zorgt ervoor dat de organisatie, de middelen en de doelstellingen van het bedrijf in lijn zijn met de strategische doelstellingen op lange termijn. Roel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector, waarvan hij er 10 heeft doorgebracht in verschillende managementfuncties.

 • thomas

  Thomas Depuydt

  Voor hij bij SmartFin kwam, werkte Thomas als Portfolio Manager voor iMinds (nu onderdeel van imec), waar hij een portefeuille van meer dan 100 bedrijven beheerde en hen ondersteunde in hun fondsenwervings- en groeistrategieën. Voordien was Thomas actief in management consulting bij Accenture, en meer recentelijk bij Bain & Company als onderdeel van hun private equity praktijk, waar hij investeringsfondsen en bedrijven adviseerde over strategische en operationele zaken.

Wij groeien samen met onze Bright partners
 • BOFIDI logo - A BrightAnalytics partner
 • KBC corporate banking partnership with BrightAnalytics
 • Partena Professional_logo - A BrightAnalytics partner
 • Planacy_logo - A BrightAnalytics partner
 • VanRoey.be_logo - A BrightAnalytics partner
 • VGD_B&W - a BrightAnalytics partner
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor eender welk bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met heel wat complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is ook BrightAnalytics ideaal.