Waarom BrightAnalytics?

Voor wie stevige ambities heeft, is een intuïtief, betrouwbaar en snel rapporteringsplatform zoals BrightAnalytics goud waard.

Win snelheid met BrightAnalytics

Verkrijg als CEO op elk moment duidelijke inzichten en neem de juiste strategische beslissingen door uw financiële en operationele rapportering te consolideren.

Of breng als CFO uw financiële afdeling naar de top door uw management rapportering te automatiseren. Bespaar tijd en neem betrouwbare beslissingen met BrightAnalytics.

Onze rapportering software brengt je in de hoogste versnelling!

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
 • atom-alt
  One single version of the truth

  Eén enkele versie van de waarheid allemaal gecapteerd in één rapporteringsplatform. Altijd heldere inzichten in financiële en operationele prestaties.

 • atom-alt (4)
  Realtime data integratie

  BrightAnalytics rapportering software connecteert met eender welk boekhoudpakket, ERP of CRM systeem. We lezen de transacties uit in realtime, zodat je altijd met accurate cijfers werkt.

 • atom-alt (3)
  Sterke visualisaties

  Lees de cijfers in ijzersterke, duidelijke visualisaties. Van overzichtelijke tabellen en advanced charts tot heatmaps & geomapping.

 • atom-alt (5)
  Dynamische filters

  Schakel snel tussen overkoepelende rapporten over de hele organisatie naar gefilterde overzichten op analytische dimensies. Deze filters definieer je op maat van je organisatie in het admin panel.

 • atom-alt (2)
  Geaggregeerde views

  Standaard zie je de data geaggregeerd over alle vennootschappen heen. Klik en sleep om de prestaties van verschillende bedrijven of business units op te tellen of te vergelijken.

 • atom-alt (1)
  Flexibele toegangsrechten

  Toegangsrechten kunnen in 2 richtingen tot op persoonsniveau ingesteld worden: op basis van data (bv. region, unit…) of op basis van functionaliteit (bv. views, doorklikmogelijkheden…)

BrightAnalytics en BI tool uitleggen

Reeds een BI-tool in gebruik?

In veel organisaties leven we ook naast een BI-tool. Dit is waar BrightAnalytics het verschil maakt. Onze financiële en operationele rapportering software vormt de visuele schil over alle data waaruit de strategische beslissingen vloeien.

 • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

  BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

 • Waarom BrightAnalytics gebruiken als CEO?

  Als CEO krijg je volledige transparantie en volg je alle financiële en operationele prestaties op de voet.

 • Waarom BrightAnalytics gebruiken als CFO?

  Ons rapporteringsplatform genereert strategische rapporten zodat je als CFO meer tijd hebt om cijfers te interpreteren.