BrightAnalytics op Exact Live Leuven 2023

ELBE 23023 Partnerbanners goldmembers15

Exact Live 2023

BrightAnalytics is op 16 november aanwezig in de Brabanthal in Leuven op Exact Live 2023. Dit evenement is de ideale gelegenheid om met ons in contact te komen. Wat kun je verwachten?

Exact Live is hét evenement waar kmo’s, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken. Of je nu ondernemer, accountant, finance professional of docent bent, er is voor elk wat wils op Exact Live.

Kom op donderdag 16 november naar Leuven en doe nieuwe inzichten op aan de hand van meer dan 30 inspirerende sessies. Ontmoet Exact partners en ontdek de nieuwste innovaties in de markt zoals BrightAnalytics. We geven alvast twee sessies waarin je meer inzicht krijgt over hoe je onze software kan gebruiken om je financiële rapportage te gaan automatiseren.

Via de volgende link kun je gratis tickets krijgen:
https://www.exact.com/benl/exactlive/inschrijven#ELcontent

 

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.