Ready to launch your career?

Ben je op zoek naar een uitdagende job en een fijne werkplek waar je kan groeien en jezelf volledig kan ontplooien? Kom ons dan zeker bezoeken op VEK Career Day in Gent!

Lees snel verder voor meer informatie.

Torhout-Exact-_DSC5350 (1)

VEK Career Day 2024

We kijken er al naar uit om jou te ontmoeten op deze editie van VEK Career Day! Kom genieten van een Bright Cocktail of Mocktail aan onze stand terwijl we het hebben over jouw toekomstmogelijkheden. We vertellen jou natuurlijk ook graag meer over onze bedrijfscultuur en over onze fijne after work drinks en team buildings!

Praktisch:

Wanneer? Dinsdag 5 maart van 14u – 19u

Waar? Stand 20 (gelijkvloers), ICC Gent

Can’t wait to see you!

BrightAnalytics Logo rgb Blauw 1

Word jij onze nieuwe Bright collega?

BrightAnalytics is het platform dat bedrijven helpt bij het automatiseren van hun management rapportering. Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en om de beste versie van jezelf boven te halen. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe talenten om ons team te vervoegen. Wil je graag deel uitmaken van onze Bright Family? Neem alvast een kijkje op de Jobs-pagina om onze verschillende jobmogelijkheden te ontdekken!

Ontwerp zonder titel 23

Plattegrond VEK Career Day

BrightAnalytics: stand 20

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch en groeiend technologiebedrijf. Ons doel is om organisaties te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Blijf op de hoogte van een veranderende bedrijfsomgeving en groei snel en duurzaam!