De aging module

Visualiseer de openstaande balansen in 1 klik.

Agings dashboard klanten leveranciers en aging vervaldag balansen BrightAnalytics

Deel met deze module op een eenvoudige manier het actuele overzicht van openstaande posten met interne stakeholders, en geef iedere vertegenwoordiger dagelijks zicht op de onbetaalde facturen in zijn of haar klantenportefeuille.

Bovendien kan deze aging module ook gebruikt worden voor klantenopvolging en kunnen follow-ups rechtstreeks ingevoerd worden in het systeem. Als de betalingstermijn dreigt te verlopen, kan de gebruiker een notificatie ontvangen en eventueel actie ondernemen.

Het BrightAnalytics platform zorgt ervoor dat de agings (klanten – leveranciers) en kaspositie automatisch worden opgehaald uit de boekhouding. Dit bespaart u tijd en middelen om te focussen op wat echt telt!

“Toen de coronacrisis uitbrak, kregen we zowel van klanten als van leveranciers signalen die ons deden beseffen dat het cruciaal werd om onze cashflow kort op te volgen”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo

Onze cash module ontdekken?

logo flower

Op zoek naar meer stof tot nadenken?

Beluister onze cash & aging podcast die u onder andere meer inzicht biedt in het optimaliseren van uw cash management en het integreren van uw cash forecast in uw financiële- en bedrijfsprocessen.