Cashflow statement

BrightAnalytics legt de realiteit van je cashflow bloot.

Cash view cashflow statement

Omzet is ijdelheid, winst gezondheid, maar cash is realiteit. Krijg een helder inzicht in de cash bewegingen van je onderneming dankzij de cashflow statement.

De cashflow statement is een module die standaard deel uitmaakt van de basis module.

BrightAnalytics geeft je de mogelijkheid eindeloos veel cijfers uit verschillende databronnen te combineren. Nooit eerder kon je zo perfect benaderen hoe je onderneming ervoor staat op vlak van cash, nu en in de nabije toekomst

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo

Onze cash module ontdekken?

  • Wat doet BrightAnalytics?

    Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

  • Wat is management rapportering?

    Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

  • Wat biedt BrightAnalytics omtrent cash rapportering?

    De cash module in BrightAnalytics bestaat enerzijds uit de agings (klanten-leveranciers) en de cash forecast. Deze kan optioneel bijgevoegd worden in het platform. Hoe rijker we de databron maken, hoe meer trends u kan voorspellen in het kader van cash.