Oplossingen voor cash rapportering

Hou uw cashpositie dagelijks bij met BrightAnlaytics. Onze cash rapportering module biedt inzicht in uw agings (klanten-leveranciers) en bepaalt uw toekomstige financiële positie.

Cash rapportering in BrightAnalytics

Krijg inzicht in alle cash bewegingen. Benader de short-term cashpositie en spot long-term trends die strategisch van groot belang kunnen zijn. Een dagelijkse refresh van de cashpositie en vervalbalansen leveren elke dag weer een quick-win. Dit alles afzetten tegen het business plan kan ogen openen. En wat dacht u van nog meer inzichten op basis van de sales funnel of orderboeken?

De BrightAnalytics cash rapportering modules bieden alle tools om cash correct te benaderen. Zowel in het verleden en het heden als een zo getrouw mogelijke voorspelling van de toekomst.

Cash view cashflow statement

Cashflow statement

De basis in het beheersen van uw cash, is het op punt stellen van de cashflow statement. In BrightAnalytics monitort u de inkomende en uitgaande cashstroom in één oogopslag.

Cash view supplier agings

Aging

Agings stromen automatisch door vanuit het boekhoudpakket. In BrightAnalytics volgt u dagelijks de agings van klanten en leveranciers op. Laat medewerkers ook toe hun eigen klantenportefeuille te beheren door middel van follow-ups.

Cash rapportering - cash forecast

Cash forecasting

Voorspel de cash positie op basis van budgetten in het business plan zoals de te verwachten omzet en kosten. Kijk vooruit en bepaal welke plannen en pistes al dan niet mogelijk zijn.

Verkrijg een 360° overzicht over de gehele organisatie

“Toen de coronacrisis uitbrak, kregen we zowel van klanten als van leveranciers signalen die ons deden beseffen dat het cruciaal werd om onze cashflow kort op te volgen”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erve logo
logo flower

Niet gevonden wat u zocht?

Daag ons uit met uw rapporteringsvraagstuk.

Bij BrightAnalytics wordt u niet enkel omringd door IT’ers maar ook door financieel analisten. Weet u niet meteen hoe iets aan te pakken? Wij gaan graag aan de tekentafel zitten op zoek naar een oplossing.

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?

  • Wat doet BrightAnalytics?

    Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

  • Wat is management rapportering?

    Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

  • Wat biedt BrightAnalytics omtrent cash rapportering?

    De cash module in BrightAnalytics bestaat enerzijds uit de agings (klanten-leveranciers) en de cash forecast. Deze kan optioneel bijgevoegd worden in het platform. Hoe rijker we de databron maken, hoe meer trends u kan voorspellen in het kader van cash.