Operationele rapportering

Centraliseer alle operationele en financiële data in één gemeenschappelijke rapportering tool.

Combineer deze cijfers eindeloos om tot de meest inclusieve inzichten te komen.Van sales en marge rapportering tot HR en billability rapportering.

Operationele rapportering - sales en margerapportering

Sales- en margerapportering

Haal heldere inzichten uit sales rapporten en dashboards, dankzij een slimme verwerving van data uit sales, CRM en financiële systemen. Of breng de levensfase van je producten helder in kaart en breken de marges per product.

HR billability rapportering

HR en billability rapportering

Volg de KPI’s van teams en individuele prestaties op de voet, feliciteer uitmunters, stuur bij en coach waar verbetering mogelijk is. Of beheers de winstgevendheid van je consultants, en breng tijdsprestaties in relatie tot de financiële cijfers van projecten in heldere dashboards.

Operationele systemen en databronnen

De operationele rapportering module van BrightAnalytics connecteert met verschillende operationele systemen en databronnen (CRM, ERP, tijdsregistratiesystemen) binnen het bedrijf.

Verkrijg een 360° overzicht over de hele organization

Annemarie Serax
Op tien minuten tijd analyseren onze vertegenwoordigers de volledige geschiedenis van hun klant.
– Annemarie Bogaert, Finance Manager
Lees meer…
logo flower

Niet gevonden wat u zocht?

Daag ons uit met uw rapporteringsvraagstuk

Bij BrightAnalytics wordt u niet enkel omringd door IT’ers maar ook door financieel analisten. Weet u niet meteen hoe iets aan te pakken? Wij gaan graag aan de tekentafel zitten op zoek naar een oplossing.

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?