Planacy_logo - A BrightAnalytics partner
Start nu met data van Planacy

Modules

 • Cash rapportering
 • Financiële rapportering

Categorie

 • Finance

Planacy

Vereenvoudiging van datagestuurde financiële planning

Planacy is een best-of-breed planningsplatform dat uw budget-, prognose- en planningsproces stroomlijnt. Het platform is gebouwd om een complexe realiteit aan te kunnen en is volledig aanpasbaar aan elk bedrijf, hun behoeften en processen. Deze unieke flexibiliteit en configuratievermogen maken Planacy tot een van de krachtigste planningstools op de markt.

Profiteer optimaal van uw reeds gedane investeringen met Planacy’s naadloze integraties met Excel, toonaangevende business intelligence-systemen en andere eersteklas financiële en rapportering-platformen. Met een naadloos geïntegreerd platform voor zowel data beheer als analyse en follow-up vermindert u de implementatietijd, het onderhoud en het beheer.

Verminder tijdrovend, manueel en repetitief werk met Planacy – krijg meer controle over uw processen en verhoog de kwaliteit van uw werk. Dankzij automatisch verzamelde referentiegegevens, automatische prognosevoorstellen, rolling forecasts en scenarioplanning kunt u zich ook snel inspelen op veranderende trends en opportuniteiten.

 • Best-of-breed planningsplatform
 • Cloud-gebaseerd SaaS-product
 • Volledig aanpasbaar voor alle industrieën en processen
 • Unieke database-architectuur
 • Snelle implementatie – aan de slag in 4 weken!
 • Naadloze integraties met financiële en rapporteringssystemen
 • Waardecreërende, efficiënte en meer geautomatiseerde processen
The Planacy integration_Budgeting dashboard on the Planacy software

Over Planacy

Planacy is een Zweeds SaaS-bedrijf dat in 2015 werd opgericht en nu het vertrouwen geniet van meer dan 100 bedrijven in Scandinavië.

Het bedrijf wordt geleid door een gemotiveerd en gepassioneerd team met een visie om bij te dragen aan succesvollere bedrijven door meer datagestuurde, collaboratieve en continue planningsprocessen te vereenvoudigen.

Lees meer over onze samenwerking met Planacy

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.