De gebundelde krachten van FundStar en BrightAnalytics

Analyseer het rendement van jouw vastgoed investeringen met FundStar, volledig geïntegreerd met de financiële input vanuit BrightAnalytics.

De kracht van BrightAnalytics (geautomatiseerde management rapportering), combineert met FundStar, brengt een modulaire oplossing die elk niveau van elk detail over de prestaties van uw vastgoedportfolio kan blootleggen. Zowel kwantitatief (rendement, benchmarks) als kwalitatief (duurzaamheid, kwaliteitsscores). Ervaar de synergie van data en analyses met BrightAnalytics en FundStar geïntegreerd in jouw vertrouwde BrightAnalytics omgeving.

FundStar & BrightAnalytics maken een logische integratie van instrumenten en visualisaties die elke vastgoed professional gebruikt:

Performance Analysis_FundStar en BrightAnalytics partnership

FundStar Performance Analysis

FundStar Performance Analysis is een module waarin je grip krijgt op de fondsen en portfolio’s. Beantwoord elke vraag over rendement in een paar klikken en los vraagstukken rondom rendement op in een handomdraai door middel van de geautomatiseerde rapporten.

Scenario Analysis_FundStar en BrightAnalytics partnership

FundStar Scenario Analysis

Krijg inzicht in de toekomstige ontwikkeling van uw fonds of portfolio en creëer de optimale vastgoedstrategie met Fundstar Scenario Analysis. De module biedt een groot aantal verschillende datavisualisaties om analyses nog meer context te geven.

Investor Portal_FundStar en BrightAnalytics partnership_01

FundStar Investor Portal

FundStar Investor Portal biedt investeerders inzicht in de meest recente rapporten. Op deze manier wordt er vertrouwen gekweekt bij potentiële investeerders en creëert u transparantie en vertrouwen bij bestaande klanten.

FundStar_logo

Meer over FundStar

FundStar is een softwarebedrijf gevestigd in Nederland, die vastgoedondernemingen realtime inzicht geeft in vroegere, huidige en toekomstige prestaties. De duidelijke visualisaties en gebruikersgemak bieden meer controle en inzicht in de winstgevendheid van portefeuilles en laat professionals toe betere vastgoed beslissingen te maken.

logo flower

Meer over BrightAnalytics

BrightAnalytics is een jonge scale-up met grote ambities. Het is onze missie om professionals helder inzicht te bieden in de bedrijfsprestaties. Het Bright-team bestaat uit experten in rapportage, business analyse en IT development. Allen met een grote focus op klantgerichtheid en een passie voor analyse en technologie, waarmee we de wensen van onze klanten vertalen in de meest gebruiksvriendelijke rapporten.

Lid worden van ons groeiend partnernetwerk?

  • Wat doet BrightAnalytics?

    Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

  • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

    BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

  • Wat is management rapportering?

    Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.