Als CFO tijd maken voor wat echt telt

Een rapportering platform genereert strategische rapporten automatisch, zodat je als CFO meer tijd hebt om de cijfers te interpreteren.

 • atom-alt (3)

  Automatisch rapporteren

  BrightAnalytics creëert ruimte in je agenda. Het automatiseert rapporteringsprocessen en werkt complexiteit weg, inclusief consolidatie en automatische intercompany eliminaties.

 • atom-alt (4)

  Meer tijd voor analyses

  Verleg uw focus van het verzamelen van data naar het analyseren ervan, en maak betere en sterkere onderbouwde beslissingen.

 • atom-alt (5)

  Een operationeel overzicht

  Dankzij een sterke combinatie van de boekhoudkundige cijfers met gegevens uit het ERP systeem, zit je ook op operationeel vlak met je neus op de cijfers.

Bedrijven bouwen op het strategisch advies van hun CFO

Geen race meer tegen de tijd met BrightAnalytics. Management rapportering? Snel klaar, elke keer weer op tijd. Zonder manueel werk, zodat u kan focussen op analyse. Het verzamelen van data doet het platform voor u.

Ben jij de CEO’s sparring partner?

Geïnteresseerd in een preview van ons platform?

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

  BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

 • Waarom BrightAnalytics gebruiken als CFO?

  Ons rapporteringsplatform genereert strategische rapporten zodat je als CFO meer tijd hebt om cijfers te interpreteren.