Baan logo
Start nu met data van Baan

Modules

 • Financiële rapportering
 • Cash rapportering

Integration Type

 • On-Premise

Baan

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat professionals toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Baan software en transformeert deze data in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards. Al uw financiële rapporten zijn meteen beschikbaar en bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf:

En zoveel meer!

Over Baan

Baan software is oorspronkelijk ontwikkeld in de late jaren 1970 en werd later overgenomen door Infor. De software biedt oplossingen voor zowel finance als ERP. De Baan software laat bedrijven toe hun financiële processen te beheren en biedt daarbij ook logistieke integraties. Daarnaast integreert Baan verschillende bedrijfsprocessen inclusief productie, CRM, boekhouding en HR.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is management rapportering?

  Management rapportering is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor eender welk bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met heel wat complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is ook BrightAnalytics ideaal.

 • Wat is financiële rapportering?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.