Venice logo
Start nu met data van Venice

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Venice

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Venice en 150 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Venice wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Venice

Venice is een Belgische leverancier van softwareoplossingen voor KMO’s en accountants, alsook voor non-profit- en onderwijsinstellingen. Venice is a modular accounting and invoicing package. Deze boekhoudsoftware brengt uw boekhouding en facturatie in kaart, evenals de inventaris.

Before, Venice was know as Unit4 Venice, but the software continued its activities under the name of Venice, an Exact company.

Isocab Construct Testimoinal BrightAnalytics scaled e1639504159875
We verliezen geen tijd met het verzamelen van cijfers, maar kunnen meteen aan de slag. Dat is uiteindelijk wat de aandeelhouders interesseert.
– Bieke Labeeuw, Finance Manager
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!