Start nu met data van AirBoss økonomisystem

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

AirBoss økonomisystem

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit AirBoss økonomisystem worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over AirBoss økonomisystemer

AirBoss økonomisystem is een gebruiksvriendelijk en flexibel financieel beheer systeem van Deense origine. De software biedt onder andere ondersteuning voor uw boekhouding, facturering, bankafschriften, voorraadbeheer en meer.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo