Start nu met data van CONTPAQi

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

CONTPAQi

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op CONTPAQi en 250 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

De gegevens van CONTPAQi worden omgezet in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten op het BrightAnalytics-platform, die het ware verhaal achter de cijfers vertellen. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer! Krijg een volledig 360° overzicht van uw bedrijfsprestaties!

Over CONTPAQi

CONTPAQi is een in Mexico gevestigd softwarebedrijf dat boekhoudkundige en administratieve software aanbiedt.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De boekhoudpakketten van onze buitenlandse vestigingen, met andere munteenheden, waren snel geïntegreerd. ”
– Gilles Desmet, Product & Finance
Stas logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.