EuroFib_logo
Start nu met data van EuroFib

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

EuroFib

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op EuroFib en vele andere boekhoud-, ERP- en CRM-systemen. Het platform centraliseert gemakkelijk alle data die u nodig hebt in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

De data van EuroFib kunnen op het BrightAnalytics-platform worden omgezet in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, zodat u een volledig overzicht krijgt van uw financiële prestaties. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar, zodat u realtime inzicht krijgt:

En nog veel meer!

Over EuroFib

EuroFib is een boekhoudprogramma voor Windows dat kan worden gebruikt door bedrijven van elke omvang. De software combineert interne en externe factureringsprocessen, en past deze aan de behoeften van het bedrijf aan. EuroFib onderscheidt zich ook in de eerste plaats door zijn individuele mogelijkheden, aangezien het onafhankelijk is van hardware en databases.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo