Officient logo
Start nu met data van Officient

Modules

 • Operationele rapportering

Categorie

 • CRM

Integration Type

 • Custom API

Officient

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Officient en creëert een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De duidelijke en krachtige dashboards, grafieken en rapporten geven meteen inzicht in de prestaties van uw bedrijf en plaatsen uw operationele data in context.

Prestaties vergelijken, de verschillende soorten afwezigheid en hun kosten analyseren of de verschillende soorten bezoldigingen controleren. Met de krachtige visualisaties van BrightAnalytics kunt u efficiënte, goed onderbouwde strategische beslissingen nemen.

Ontdek de verschillende rapportering opties in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

Over Officient

Officient stelt bedrijven in staat hun HR-administratie efficiënter te beheren met intuïtieve tools om HR-taken sneller uit te voeren, zoals het verwerken van de salarisadministratie, het beheren van werknemers, en het stroomlijnen van HR-processen.

DixonCompany testimonial BrightAnalytics scaled e1631009823173
De oplossing houdt nu al rekening met situaties waar we morgen in terecht kunnen komen. 
– Tom Ceusters, Manager Office & Administration
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.