Oras Organi logo
Start nu met data van ORAS (door Organi)

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

ORAS (door Organi)

De integratie

BrightAnalytics maakt verbinding met ORAS (Organi) en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De intuïtieve en visueel krachtige dashboards geven direct inzicht in de stand van zaken in uw bedrijf en automatiseren uw managementrapportering. U krijgt een 360° overzicht van de hele organisatie, zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden en snel en gefundeerd strategische beslissingen kunt nemen.

In BrightAnalytics zijn alle rapporten direct beschikbaar:

En nog veel meer!

Over ORAS

ORAS is een boekhoudsysteem dat is ontwikkeld door Organi, een IT-leverancier van software, hardware en ICT-diensten. Het ORAS-boekhoudsysteem is een financieel pakket dat boekhoudkundige transacties semi-automatisch maakt, uitgebreide managementrapporten via Qlikview creëert, en meer. De software is voornamelijk gericht op middelgrote en grote ondernemingen, alsmede op accountantskantoren.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo