SQL server 2016 logo
Start nu met data van SQL Server 2016

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • CRM
 • ERP
 • Finance

SQL Server 2016

De integratie

BrightAnalytics legt connectie met SQL Server 2016 en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De intuïtieve en visueel krachtige dashboards geven direct inzicht in de stand van zaken in uw bedrijf en automatiseren uw managementrapportage. U krijgt een 360° overzicht van de hele organisatie, zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden en snel en gefundeerd strategische beslissingen kunt nemen.

In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over SQL Server 2016

SQL Server 2016 is een relationeel databasemanagementsysteem ontwikkeld door Microsoft, waarin verschillende toepassingen kunnen worden gebouwd. Van in-memory performance en beveiliging, tot analytics vanuit de database.

Blommaert testimonial BrightAnalytics
Dit is het eerste softwarepakket in mijn carrière dat doet wat het belooft en binnen budget blijft.
– Tom Blommaert, CEO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.