Yuki logo
Start nu met data van Yuki

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Yuki

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data uit Yuki en elk boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch om in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert zo een visuele laag over uw data heen.

Dit biedt u een volledig 360° beeld van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Yuki

Yuki is een online boekhoudpakket voor accountants en ondernemers, waarbij facturen automatisch worden geboekt zonder manuele tussenkomst.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo