1c:enterprise logo
Start nu met data van 1C:Enterprise

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

1C:Enterprise

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit 1C:Enterprise worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over 1C:Enterprise

1C:Enterprise is een ontwikkelingsplatform ontworpen door 1C Company die kant-en-klare infrastructuur en tools biedt voor snelle ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Het bedrijf, 1C Company, is een onafhankelijke ontwikkelaar van bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in ontwikkeling, distributie, publicatie en ondersteuning van software.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo