Deltek Maconomy
Start nu met data van Deltek Maconomy

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Deltek Maconomy

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

BrightAnalytics legt connectie met Deltek Maconomy en centraliseert al uw financiële en operationele data. De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering. U krijgt een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Deltek Maconomy

Deltek Maconomy is een projectgebaseerde Enterprise Resource Planning (ERP)-oplossing die speciaal is gebouwd voor de specifieke behoeften van professionele dienstverlenende bedrijven.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo