Start nu met data van GeoDynamics

Modules

  • Operationele rapportering
  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

GeoDynamics

GeoDynamics is de marktleider in mobiele tijdregistratie. Dankzij onze innovatieve oplossingen kunnen arbeiders eender waar hun gewerkte uren digitaal doorgeven. Zeg dus vaarwel aan de papieren werkbriefjes en geniet van een snelle loonadministratie of realtime informatie die je perfect kan integreren in je ERP- of CRM-systeem.

BrightAnalytics connecteert met GeoDynamics en centraliseert al uw operationele gegevens en combineert deze slim met financiële gegevens zodat uw operationele data context krijgt. Breng onder meer de tijdsprestaties in relatie tot de financiële cijfers van projecten in heldere dashboards van BrightAnalytics. Managementrapporten worden automatisch gegenereerd  en geven u meer tijd om zowel uw financiële als operationele gegevens te interpreteren.

 

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Doordat BrightAnalytics ook met GeoDynamics geconnecteerd is, gebeurt de projectcalculatie nu tot in het kleinste detail.”
– Bieke Labeeuw, Finance Manager
Isocab Construct_logo