Intelliplan logo
Start nu met data van Intelliplan

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Intelliplan

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Intelliplan worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Intelliplan

Intelliplan is een Scandinavische marktleider in bedrijfssystemen voor uitzendbedrijven en biedt oplossingen voor sales, rekrutering, personeelsbezetting en financiën.  De software zorgt voor correcte facturen en salarissen zonder veel onnodige administratie.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo