Kresoft logo
Start nu met data van Kresoft

Modules

  • Operationele rapportering

Categorie

  • CRM
  • ERP

Kresoft

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data die u nodig hebt in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om waardevolle inzichten te verkrijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de gegevens uit Kresoft en eventuele andere systemen automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw data.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u ook eenvoudig zelf rapporten en dashboards maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle financiële, cash- en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Kresoft

Kresoft is een Belgisch software- en consultancybedrijf dat zich toelegt op de optimalisatie van bedrijfsprocessen, en dit door middel van hun ERP-software, waarin alle bedrijfsprocessen centraal worden beheerd.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo