Metacom logo
Start nu met data van Metacom

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP

Metacom

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Metacom, en 150+ andere systemen en softwarepakketten. Op deze manier centraliseert BrightAnalytics al uw financiële en operationele data in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards, grafieken en rapporten op het platform, bieden meteen inzicht in de prestaties van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering.

Met BrightAnalytics heeft u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

Ontdek de verschillende rapportering mogelijkheden in BrightAnalytics:

En meer!

Over Metacom

Metacom is een cloud platform voor digitaal bouwen, aangeboden door Van Meijel Automatisering. Het ERP-systeem laat bouw bedrijven toe hun processen te digitaliseren: zowel ontwerp als calculatie, uitvoering en facturatie.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij de rapportering uit BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”
– Dries Devroe, CFO
Verhelst Group logo