Metacom logo
Start nu met data van Metacom

Modules

  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • ERP

Metacom

Metacom is een cloud platform voor digitaal bouwen, aangeboden door Van Meijel Automatisering. Het ERP-systeem laat bouw bedrijven toe hun processen te digitaliseren: zowel ontwerp als calculatie, uitvoering en facturatie.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Metacom, en 120+ andere systemen en softwarepakketten. Op deze manier centraliseert BrightAnalytics al uw financiële en operationele data in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards in het platform, bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering.

Met BrightAnalytics krijgt u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 120 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij de rapportering uit BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”
– Dries Devroe, CFO
Verhelst Group logo