Metacom logo
Start nu met data van Metacom

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • ERP

Metacom

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Metacom, en 280+ andere systemen en softwarepakketten. Op deze manier centraliseert BrightAnalytics al uw financiële en operationele data in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards, grafieken en rapporten op het platform, bieden meteen inzicht in de prestaties van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering.

Met BrightAnalytics heeft u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

Ontdek de verschillende rapportering mogelijkheden in BrightAnalytics:

En meer!

Over Metacom

Metacom is een cloud platform voor digitaal bouwen, aangeboden door Van Meijel Automatisering. Het ERP-systeem laat bouw bedrijven toe hun processen te digitaliseren: zowel ontwerp als calculatie, uitvoering en facturatie.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij de rapportering uit BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”
– Dries Devroe, CFO
Verhelst Group logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.