Zoho Books logo
Start nu met data van Zoho Books

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • CRM
 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • Standard API

Zoho Books

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Zoho Books en 250 andere boekhoud-, ERP- of CRM-systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één platform.

BrightAnalytics zet de data automatisch om in intuïtieve en visueel krachtige dashboards, grafieken en rapporten, die meteen inzicht geven in de prestaties van uw bedrijf.

Dit biedt u een volledig 360° beeld van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Zoho Books

Zoho Books is een online boekhoudpakket dat de financiën beheert, bedrijfsprocessen automatiseert en de communicatie en het werk tussen afdelingen vergemakkelijkt.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics already connects with more than 250 applications, and is creating more all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.