Oras Organi logo
Start nu met data van Ordas

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • ERP

Ordas

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics transformeert de data uit Ordas en elk boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert zo een visuele laag bovenop uw data.

Dit biedt u een volledig 360° overzicht van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Ordas

Ordas, het Organi Administratie- en Distributiesysteem, is een softwarepakket speciaal voor de hout-, bouw-, recycling-, fabricage- en groothandelssector en optimaliseert bedrijfsprocessen. De software automatiseert en centraliseert alle administratieve bedrijfsprocessen in 1 systeem en groeit met het tempo van uw bedrijf mee.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dankzij de rapportering uit BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”
– Dries Devroe, CFO
Verhelst Group logo