Partena Professional logo
Start nu met data van Partena Professional

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • CRM

Partena Professional

De integratie

BrightAnalytics maakt verbinding met Partena Professional en creëert een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De duidelijke en krachtige dashboards, grafieken en rapporten geven meteen inzicht in de prestaties van uw bedrijf en plaatsen uw operationele data in context.

Prestaties vergelijken, de verschillende soorten afwezigheid en hun kosten analyseren of de verschillende soorten bezoldigingen controleren. Met de krachtige visualisaties van BrightAnalytics kunt u efficiënte, goed onderbouwde strategische beslissingen nemen.

Ontdek de verschillende rapportering opties in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

Een partnership

BrightAnalytics connecteert niet enkel met Partena Professional, maar is ook een partnership aangegaan. Het vorige datawarehouse van Partena Professional zal worden vervangen door de nieuwe, intuïtieve HR-analytische module die zich op het BrightAnalytics-platform bevindt.

Over Partena Professional

Partena Professional begeleidt en ondersteunt bedrijven, gespecialiseerd in human resources management en ondernemerschap.

Ontdek meer over onze samenwerking met Partena Professional

“En omdat de tool rechtstreeks connecteert met ons boekhoudpakket via een automatische synchronisatie, weten we dat de cijfers altijd accuraat zijn.”
– Ralph Van Tongelen, Finance Manager
November Five logo
Ontdek onze klanten!
 • Bavet-logo-home pagina-BrightAnalytics
 • Culligan_logo_transparent
 • House of Talents_logo
 • Invibes_logo_transparent
 • Luba-logo-home pagina-BrightAnalytics
 • Versele-laga_logo_transparent
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan [integratios_amount] applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.