Rentman-Logo-Official
Start nu met data van Rentman

Modules

  • Operationele rapportering
  • Financiële rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Rentman

Over Rentman

Rentman is een resource management en planningstool voor de AV- en evenementensector. Met dit platform kunnen bedrijven resources inplannen, samenwerken aan projecten, hun inventaris bijhouden en offertes maken en versturen.

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Rentman en 150 andere systemen en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data uit Rentman worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten in het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Excel heeft ons lang geholpen, maar we botsten op de limieten. Met BrightAnalytics hebben onze medewerkers alle tools in eigen handen.”
– Anke Ulens, CEO
Logo Vivaldis Interim