Start nu met data van Popsy

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Popsy

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data van Popsy en elk boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten en creëert zo een visuele laag bovenop uw gegevens.

In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En nog veel meer!

Over Popsy

Popsy biedt een volledige en geïntegreerde boekhouding, zowel lokaal als in de cloud. Deze software-oplossing bevat een modulaire structuur waarbij u kunt kiezen uit verschillende functies, zoals het scannen van documenten, afschrijvingen, commercieel beheer en jaarrekeningen.

BrightAnalytics verbindt zich met Popsy, Popsy Active en Popsy Clairfield en haalt alle gegevens op, zodat alle data en bedrijfsinformatie op één plaats gecentraliseerd zijn. Zo hebt u alle KPI’s en cijfers binnen handbereik, en kunt u snel anticiperen en beslissingen nemen op basis van gegevens.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo