Start nu met data van SAP ERP

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • ERP

SAP ERP

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op SAP ERP en meer dan 280 andere systemen en software. Hierdoor kan BrightAnalytics alle financiële en operationele gegevens centraliseren in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards worden automatisch gegenereerd en geven direct inzicht in de prestaties van uw bedrijf.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En nog veel meer!

Over SAP ERP 6.0 en SAP

SAP ERP 6.0 is een geïntegreerde ERP-software gericht op middelgrote en grote organisaties voor alle bedrijfstakken en sectoren. De software brengt alle bedrijfsprocessen van een organisatie in kaart, zoals productie, HR, verkoop enzovoort.

SAP is van oorsprong een Duits bedrijf, en is marktleider op het gebied van ERP-software, waarmee het bedrijven van allerlei omvang in diverse bedrijfstakken helpt. BrightAnalytics maakt verbinding met diverse SAP-pakketten, waaronder SAP ERP 6.0, zowel met als zonder BSEG. Andere SAP integraties:

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 280 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.