SAP Business One logo
Start nu met data van SAP Business One

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • ERP
 • Finance

SAP Business One

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op SAP Business One en meer dan 120 andere systemen en software. Hierdoor kan BrightAnalytics alle financiële en operationele gegevens centraliseren in één enkel platform. De intuïtieve en visueel sterke dashboards worden automatisch gegenereerd en geven direct inzicht in de prestaties van uw bedrijf.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En nog veel meer!

Over SAP Business One en SAP

SAP Business One is een on-premise applicatie die modules biedt voor verschillende bedrijfsactiviteiten zoals financiële boekhouding, voorraadbeheer, verkoop – debiteuren en inkoop – credit… De applicatie brengt klanten en hun behoeften in kaart, zodat u de juiste klanten kunt benaderen met de juiste producten en diensten.

SAP, van oorsprong een Duits bedrijf, is marktleider op het gebied van ERP-software en helpt bedrijven van allerlei omvang in uiteenlopende bedrijfstakken. BrightAnalytics maakt verbinding met diverse SAP-applicaties:

Narviflex testimonial BrightAnalytics
De tool is visueel zo aantrekkelijk, dat je geen financiële kennis nodig hebt om conclusies te trekken.
– Dirk Berden, CEO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.