Sigma Conso logo
Start nu met data van Sigma Conso

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Sigma Conso

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de gegevens van Sigma Conso automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw data die een 360° overzicht over uw organisatie biedt.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn alle financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Sigma Conso

Sigma Conso is een zuiver financiële consolidatie-tool voor internationale groepen die te maken hebben met meertaligheid, verschillende munteenheden en standaarden. Deze CPM-consultant biedt modules aan die kunnen worden geparametriseerd volgens de behoeften van de klant.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De boekhoudpakketten van onze buitenlandse vestigingen, met andere munteenheden, waren snel geïntegreerd. ”
– Gilles Desmet, Product & Finance
Stas logo