Start nu met data van 24SevenOffice

Modules

  • Operationele rapportering
  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • ERP

24SevenOffice

24SevenOffice is een Noors softwarebedrijf die ondernemingen voorziet van een ERP systeem met alles van CRM, finance & accounting software, payroll, project management, tijdsregistratie en zo verder. De cloud-based ERP-software beidt controle over verschillende processen in uw bedrijf.

BrightAnalytics legt connectie met IFS en centraliseert zowel financiële als operationele data. Ons management rapporteringsplatform biedt intuïtieve en visueel sterke dashboards die instant inzicht geven in de situatie van uw bedrijf. Met BrightAnalytics krijgt u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo