Unit4_logo
Start nu met data van Unit4 Enterprise Resource Planning

Modules

  • Financiële rapportering
  • Operationele rapportering

Categorie

  • ERP
  • Finance

Unit4 Enterprise Resource Planning

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle data in één enkel platform en stelt u in staat deze cijfers eindeloos te combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data van Unit4 Enterprise Resource Planning en elk ander boekhoud-, ERP- of CRM-systeem automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, waardoor een visuele laag over uw data wordt gelegd.

Dit biedt u een volledig 360° beeld van de prestaties van uw organisatie, zowel financiële als operationele KPI’s kunnen op elk moment en op elke plaats worden geraadpleegd.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Unit4 Enterprise Resource Planning

Unit4 Enterprise Resource Planning (ERP) is de nieuwe naam voor het bekende Unit4 Agresso. De geïntegreerde suite van ERP-software-oplossingen omvat inzichten in financiën, projecten, inkoop, prognoses en salarisadministratie.

Jobmatch testimoial BrightAnalytics
Vroeger hadden we tabellen vol cijfers. Nu zien we visuele diagrammen.
– Benoît Maerten, CEO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!