Visma E-conomic logo
Start nu met data van Visma e-conomic

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Visma e-conomic

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Visma e-conomic en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Visma e-conomic worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Visma en Visma e-conomic

Visma e-conomic is een boekhoudprogramma voor Deense bedrijven. In e-conomic zijn er verschillende functies die het boekhoudwerk vergemakkelijken; gratis elektronische facturatie, duidelijk overzicht van vervaldata en financiën, eenvoudige BTW-rapportering en nog veel meer!

BrightAnalytics legt connectie met verschillende Visma softwareoplossingen, ongeacht de technologie of het type toepassing. Het BrightAnalytics platform centraliseert alle gegevens en biedt real-time inzichten in de bedrijfsprestaties.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo