Wings logo
Start nu met data van Wings (Online)

Modules

 • Financiële rapportering

Categorie

 • Finance

Wings (Online)

De integratie

BrightAnalytics legt connectie met zowel het on-premise pakket Wings, als de cloud-based Wings Online. Het BrightAnalytics platform centraliseert al uw financiële en operationele data in één enkele tool, en genereert automatisch de meest waardevolle rapporten.

De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de prestaties van uw bedrijf en automatiseert uw management rapportering. U verwerft een 360° overzicht over de volledige organisatie, zodat u telkens de vinger aan de pols houdt, en snel gefundeerde strategische beslissingen kunt nemen.

In BrightAnalytics zijn all financiële rapporten meteen beschikbaar:

En nog veel meer!

Over Wings (Online)

Wings en Wings Online is een software die oplossingen biedt voor business administratie en boekhouding. De software is gericht op zowel boekhouders en KMOs, als non-profitorganisaties en scholen.

VanWellenGroup testimonial BrightAnalytics
Vaak is er een verschil tussen demo en praktijk, maar bij BrightAnalytics werden de beloftes effectief ingelost.
– Tom Bolsens, CFO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.