Avantage logo
Start nu met data van Avantage

Modules

  • Financiële rapportering

Categorie

  • Finance

Avantage

De integratie

BrightAnalytics legt connectie Avantage en centraliseert zowel financiële als operationele data. De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en automatiseren de management rapportering. Met BrightAnalytics krijgt u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

Het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform laat u toe rapporten en dashboards eenvoudig zelf te maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

Ontdek de financiële rapporten die meteen beschikbaar zijn:

En zoveel meer!

Over Avantage

Avantage is een Nederlands softwarebedrijf die IT-oplossingen aanbied.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“En omdat de tool rechtstreeks connecteert met ons boekhoudpakket via een automatische synchronisatie, weten we dat de cijfers altijd accuraat zijn.”
– Ralph Van Tongelen, Finance Manager
November Five logo