Start nu met data van BoCount Dynamics

Modules

  • Financiële rapportering
  • Cash rapportering

Categorie

  • Finance

BoCount Dynamics

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen. Verder biedt BrightAnalytics een 360° overzicht over de gehele organisatie door te connecteren met talloze boekhoud-, ERP- en CRM-sytemen.

De data vanuit BoCount Dynamics worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over BoCount Dynamics

BoCount Dynamics is een Microsoft software voor accountantskantoren en hun klanten. Deze boekhoudsoftware focust zowel op financieel- als kantoorbeheer, en neemt daarbij ook ERP-functionaliteiten onder de loep.

Verder legt BrightAnalytics ook connectie met Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“En omdat de tool rechtstreeks connecteert met ons boekhoudpakket via een automatische synchronisatie, weten we dat de cijfers altijd accuraat zijn.”
– Ralph Van Tongelen, Finance Manager
November Five logo