Start nu met data van Odoo

Modules

 • Financiële rapportering
 • Operationele rapportering

Categorie

 • CRM
 • ERP
 • Finance

Integration Type

 • Standard API

Odoo

De integratie

BrightAnalytics connecteert met Odoo en centraliseert al uw financiële en operationele data. De intuïtieve en visueel steke dashboards bieden instant inzicht in de prestaties van uw bedrijf en automatiseert uw management rapportering. U krijgt een 360° overzicht van de hele organisatie, zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden en snel en gefundeerd strategische beslissingen kunt nemen.

Ontdek de verschillende rapportering opties in BrightAnalytics:

En meer!

Over Odoo

Odoo is een Belgisch bedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van ERP en CRM. Hun cloud-gebaseerde software ondersteunt een waaier van activiteiten zoals voorraadbeheer, verkoop, marketing, financiën, enzovoort.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics is al verbonden met meer dan 250 applicaties en wordt voortdurend uitgebreid! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Met BrightAnalytics zien we waar we onze mensen best inzetten, volgen de utilization rate op, analyseren de winstgevendheid van individuele projecten en vergelijken de prestaties van onze vestigingen.”
– Stijn Degriek, CEO
Codit logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportering en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportering modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportering platform, biedt 3 verschillende rapportering modules aan. De basis module omvat financiële rapportering, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportering modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.